Barissimo-pentru iubitorii de literatură și frumos!

Biroul de arhitectură și design FORM ARCHITECTURE STUDIO, a primit provocarea de a amenaja  un cocktail bar în Constanța de aproximativ 160 mp, iar rezultatul muncii lor, este unul surprinzator!

 Se numește Barissimo și s-a născut din visul unui client constănțean de a deschide un local care sa reunească cele două pasiuni ale sale : cocktail-urile și cărțile.

Așa că rezultatul a fost un bar plin de personalitate, colorat și populat de cărți, pentru iubitorii de literatură și frumos. Pentru a transmite acest mesaj și a acomoda numărul mare de cărți, am creat două biblioteci mari și un bar realizat aproape în întregime din cărți. Prima bibliotecă are o tramă regulată și reprezintă un background unitar pe care se profilează barul din cărți.

ag (1) Cea de-a doua bibliotecă este situată în una din zonele de sitting, este realizată din casete de diferite dimensiuni, colorate, pentru a se integra armonios cu restul mobilierului. Alte elemente al căror design ne aparține sunt: feroneria din zona mezaninului, a scării  (elemente art-deco), scaunele de bar, tavanul casetat din lemn, ușa de la intrare, corpurile de iluminat  din zona barului numite si Umbrelele

ag (2)

ag (3)

ag (4)

ag (5)

ag (6)
barissimo (6)

barissimo (8)

barissimo (9)
foto credits- Avantgarde Studio

Barissimo–  cocktail bar în Constanța adresa : Blvd. Ferdinand, nr. 32

FORM ARCHITECTURE STUDIO

mail:  office@formstudio.ro
site:  https://formstudio.ro
adresă:  București, sector 1

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.