ARO de la Porcelanosa, finalista la Elle Deco International Design Awards 2016

 

Colectia ARO de la KRION® Bath, dezvoltata de Systempool, parte a Grupului Porcelanosa, s-a calificat ca finalista la EDIDA 2016, fiind proiectul cel mai votat in selectia nationala a Spaniei la categoria BAI.

ELLE DECO INTERNATIONAL DESIGN AWARDS sau EDIDA este cea mai importanta competitie internationala de design, initiata in 2003 si organizata anual. EDIDA premiaza excelenta in design in 13 categorii, printre care iluminare, pardoseli, finisaje, mobilier de exterior, baie si bucatarie.

Mueble-de-baño-Krion-Aro-Porcelanosa-2

Colectia ARO dezvoltata de Systempool se distinge prin inalta sa calitate si eleganta, obtinute prin folosirea materialului mineral de ultima generatie KRION®, Solid Surface dezvoltat de Systempool. Colectia ARO este creata de José Manuel Ferrero, creative director la estudi{H}ac, si este inspirata de ceremonia de ceai japoneza. Definita de forme curbe voluptoase ce genereaza o dinamica inedita, ARO este o trimitere la bolurile de portelan utilizate in ritualul ceaiului.

Mueble-de-baño-Krion-Aro-Porcelanosa-5Traditia ancestrala este reinterpretata printr-un design modern, care prinde forma gratie materialului inovator Krion® si se bazeaza pe linii naturale, curate, cu forme semicirculare placute la atingere. Designul atractiv al colectiei este completat de calitatile tehnice imbatabile ale solid surface-ului dezvoltat de Grupul Porcelanosa, precum rezistenta si durabilitatea. Gama ARO ofera posibilitatea combinarii cu detalii din lemn natural, sporind astfel eleganta produselor si caracterul lor original.Mueble-de-baño-Krion-Aro-Porcelanosa-6

In aprilie 2016, ARO de la KRION® va ajunge la Milano, concurand cu celelalte finaliste la nivel international la EDIDA. Cel mai inovator proiect va primi prestigiosul trofeu EDIDA 2016 la categoria bai.

 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.