Arhitecti Colaboratori, in Vizita la Fabrica Keraben Grupo din Valencia

La evenimentul din decembrie 2017, am oferit 2 vizite la fabricile Keraben Grupo din Spania arhitectilor colaboratori Irina Radu si Robert Gogonea. Vizita a avut loc la inceputul lunii mai 2018, o perioada perfecta pentru a descoperi produsele Keraben si frumusetea Valenciei, un oras fascinant, plin de istorie si arhitectura.

Arhitectii au fost impresionati de constructiile arhitectului Santiago Calatrava din Orasul Artelor si Stiintei, impresionante atat prin forma, cat si prin detalii, dar si de farmecul piatetelor si stradutelor din centrul istoric al Valenciei.

Vizita la fabrica si showroom-ul Keraben au fost extrem de interesante. Oksana Rodikova, reprezentant Keraben Grupo, le-a prezentat arhitectilor showroom-ul si paleta larga de produse pe care Keraben le pune la dispozitia arhitectilor.

De la solutii de placi ceramice pentru fatade ventilate, placari pentru pavaje exterioare pana la placari diversificate pentru interioare, in showroom-ul Keraben au descoperit o gama larga de produse si solutii.

„Placile rectificate de dimensiuni variate si diferitele tipuri de mozaic si placi decorative ne-au incantat, castigandu-si deja locul in proiectele de amenajare interioara pe care le avem in desfasurare.” (arh. Irina Radu)

Keraben Grupo cuprinde 3 branduri de gresie si faianta: Keraben, Metropol si CasaInfinita, fiecare cu un stil distinctiv.

Foto: arh. Irina Radu, idecorate

 

 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.