Apartament Showroom din ansamblul exclusivist „Carmen Sylva”, amenajat de Delta Studio

Echipa Delta Studio a amenajat recent un apartament showroom din Ansamblul Rezidential „Carmen Sylva Royal Class Apartments” din București. Apartamentul are o suprafață utilă de 109 metri pătrați, dispuși în patru camere și trei băi. Amenajarea urmează o îmbinare de elemente clasice și moderne, în acord cu zona și conceptul proiectului imobiliar.

Ansamblul Rezidential Carmen Sylva din Bucuresti

Proiectul imobiliar este situat într-o zonă istorică a Capitalei, în vechiul cartier evreiesc. Dezvoltatorii declară că fațada noului imobil va fi refăcuta integral menținând elementele decorative și respectând tehnicile de construcție care o definesc.

Interiorul imobilului este unul luxos, cu spații generoase, ce îmbină armonios istoria cu trăsăturile contemporane de locuire. În amenajarea apartamentului showroom s-a ținut cont de toate aceste elemente-cheie, iar spațiul rezultat este unul foarte elegant.

Open space-ul include bucătăria și locul de luat masa

Open space cu living si bucatarie amenajat in stil clasic - Delta Studio - apartament showroom ansamblul Carmen Sylva Royal Class Apartments Bucuresti

Suprafața amplă open space-ului a permis creionarea unor zone diferite: bucătărie în forma de L, dining și zona de relaxare. Ferestrele generoase, de sus până jos, permit luminii naturale să inunde spațiul.

Open space cu living si bucatarie amenajat in stil clasic - Delta Studio - apartament showroom ansamblul Carmen Sylva Royal Class Apartments Bucuresti (2)

Mobilierul de bucătărie în stil clasic este Formmat, fabricat de Delta Studio la Piatra Neamț, din lemn masiv. Modelul clasic Baron este accesorizat cu electrocasnice Franke, în stil retro, cu finisaj negru mat. Parchetul stratificat în nuanța stejar este de la Barlinek și accentuează nota elegantă a interiorului, alături de vopseaua și profilele decorative folosite pentru pereți.

Open space cu living si bucatarie amenajat in stil clasic - Delta Studio - apartament showroom ansamblul Carmen Sylva Royal Class Apartments Bucuresti (3)

Zona de dining este amplasată spre fereastră, pentru a beneficia de lumina naturală pe parcursul zilei. Masa cu blat de sticlă și picior metalic este o inserție modernă binevenită, alături de scaunele Flexmat cu tapiterie catifelată Navy Blue.

Open space cu living si bucatarie amenajat in stil clasic - Delta Studio - apartament showroom ansamblul Carmen Sylva Royal Class Apartments Bucuresti (9)

Peretele din fața canapelei este acoperit cu o vopsea decorativa albastru închis, nuanța ce dialoghează cu scaunele.

Open space cu living si bucatarie amenajat in stil clasic - Delta Studio - apartament showroom ansamblul Carmen Sylva Royal Class Apartments Bucuresti (7)

Dormitor în nuanțe senine

Dormitor elegant amenajat de Delta Studio - apartament showroom ansamblul Carmen Sylva Royal Class Apartments Bucuresti (1)

Parchetul stratificat continuă în dormitor, oferind unitate amenajării. Zona de noapte menține linia elegantă, clasică, prin nuanțele neutre folosite pentru draperii, mobilier și accesorii. Patul Precious are tapiterie bej, iar noptierele au un model delicat.

Dormitor elegant amenajat de Delta Studio - apartament showroom ansamblul Carmen Sylva Royal Class Apartments Bucuresti (4)

Deasupra noptierelor, pendulele elegante albe par că plutesc.

Dormitor elegant amenajat de Delta Studio - apartament showroom ansamblul Carmen Sylva Royal Class Apartments Bucuresti (5)

Cele trei băi sunt amenajate în stil modern

Stilul clasic din zona de zi și noapte este întrerupt de cele trei băi, amenajate în stil modern, minimalist, cu plăci ceramice inspirate de natură.

Baie moderna cu faianta tip lemn si gresie tip parchet Porcelanosa - Delta Studio

Baia cu finisaje tip lemn e un spațiu confortabil și primitor. Peretele cu cadă este placat cu faianță Taco Oxford Natural de la Porcelanosa, iar peretele cu lavoarul cu faianță Liston Oxford Natural. Pe ceilalți pereți este faianța Harlem Caliza, iar pe jos gresie porțelanata tip parchet Oxford Natural. Obiectele sanitare sunt de la Laufen, iar bateria și setul de dus de la Hansgrohe.

Baie moderna gri dus cu scurgere in pardoseala - Delta Studio - apartament showroom

Baia cu finisaje tip ardezie îmbină în mod inspirat plăci de faianță și gresie din colecția Mirage de la Venis – Porcelanosa Grupo. Dușul este de tip walk in, cu paravan de la San Swiss. Mobilierul este Slim Eco de la Dalet, cu finisaj tip stejar.

Baie moderna gri dus cu scurgere in pardoseala - Delta Studio - apartament showroom ansamblul Carmen Sylva Royal Class Apartments Bucuresti (3)

Și în baia cu finisaje deschise s-au folosit plăci ceramice de cea mai bună calitate, de la Porcelanosa. Colecția de gresie și faianță Prada White compune un spațiu seren și minimalist.

Baie cu finisaje Porcelanosa crem Delta Studio

Vasul de toaletă suspendat rimless, bideul suspendat și cada sunt de la Laufen, colecția PRO. Bateriile sunt Hansgrohe, iar mobilierul Dalet.

Baie moderna crem cu cada - Delta Studio - apartament showroom ansamblul Carmen Sylva Royal Class Apartments Bucuresti (2)

Faianța Mombassa Prada White de la Porcelanosa este un model 3D, în relief, care adaugă un efect dinamic interiorului.

Apartamentul are și un birou, amenajat în notă modernă.

Detaliile prețioase și îmbinarea de stiluri și finisaje fac ca amenajarea acestui apartament showroom să fie apreciată de toți cei care vizitează ansamblul imobiliar. 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.