Amenajări Smart Luxury „la cheie”, un nou serviciu creat pentru tine

După lansarea în 2021 a primului proiect de dezvoltare imobiliară propriu, am adăugat un nou serviciu în oferta de soluții pentru amenajări: Interioare Smart Luxury la Cheie. Conceptul presupune integrarea tuturor etapelor unei amenajări, de la proiect la execuție, optimizarea bugetului și asumarea responsabilității întregului proiect de către specialiștii noștri, ca project manager. Soluția dezvoltată vine în întâmpinarea nevoii emergente din piață de a contracta servicii integrate. Totodată, aceasta reflectă strategia noastră de a furniza clienților interioare complete.

Soluția amenajărilor de Interioare Smart Luxury la Cheie se bazează pe două direcții de dezvoltare urmărite de noi pe parcursul ultimului an: extinderea biroului propriu de arhitectură, DSD – Delta Studio Design, și dezvoltarea diviziei de montaj și execuție DSM – Delta Studio Manoperă.

„Misiunea noastră este de a oferi clienților noștri amenajări de excepție, care să îi reprezinte și de care să se bucure alături de familie și prieteni. Baza oricărui proiect este înțelegerea nevoilor și afinităților clientului, pentru a crea interioare confortabile, cu estetică armonioasă. Arhitecții din echipă au deopotrivă empatie, creativitate și cunoștințe tehnice solide”, a declarat  Yvonne Toader, arhitect membru OAR și Manager al Departamentului de arhitectură Delta Studio Design.

DSD – Delta Studio Design, cel mai mare birou de arhitectură de interior din România

Biroul de proiectare Delta Studio Design este cel mai mare birou de arhitectură de interior din România și are o capacitate de a derula peste 400 de proiecte pe an. DSD a fost premiat de două ori la concursul European Property Awards din Londra și a primit o distincție în cadrul Anualei de Arhitectură București. Biroul nostru numără în prezent la nivel național 20 de arhitecți cu experiență în domeniu, absolvenți ai universităților de profil din țară și internaționale.

Echipa de arhitecți oferă clienților amenajări Smart Luxury, un concept propriu dezvoltat de noi, care aduce o serie de avantaje: Designul propus urmărește cele mai noi tendințe la nivel internațional; Fiecare propunere este susținută de o ofertă concretă de produse, alese de la branduri internaționale – astfel, orice design este 100% implementabil; Fiecare proiect este personalizat în funcție de nevoile și preferințele clientului; Arhitecții noștri urmăresc întodeauna să se încadreze în bugetul clientului; Prin experiență și creativitate, arhitecții propun asocieri de produse și soluții de design care pun în valoare spațiul și creează efecte artistice. Astfel, bugetul este optimizat și valorificat la maximum.

„De-a lungul timpului, am urmărit să aducem pe piață soluții de design inovatoare, dar și să ne încadrăm într-un buget moderat, pentru a face luxul accesibil. Astfel a apărut conceptul Smart Luxury – un lux abordat cu inteligență, care se adresează unor clienți raționali, atenți la felul cum își cheltuiesc bugetul, dar interesați să facă și o investiție durabilă. Designul de calitate aduce valoare spațiului, iar această valoare se menține în timp”, a declarat Dragoș Bonea, General Manager Delta Studio.

De la concept, la execuție: Divizia DSM – Delta Studio Manoperă

Calitatea unei amenajări se sprijină atât pe un concept valoros, cât și pe o execuție profesionistă. Este deja cunoscut faptul că foarte mulți clienți care încep o amenajare reclamă problemele din șantier cauzate fie de necunoașterea specificațiilor tehnice, fie de lipsa de coordonare sau de lipsa de calificare pentru execuția lucrărilor.

Tocmai de aceea am creat Divizia DSM – Delta Studio Manoperă: pentru a oferi clienților posibilitatea de a contracta manopera de la aceeași entitate care oferă produsele și proiectarea. Integrarea DSM în structura Delta Studio ne permite să realizăm managementul integral de proiect și să oferim garanție pentru lucrarea executată.

„Design&Build este o tendință din ce în ce mai puternică în piața amenajărilor interioare. Foarte mulți clienți realizează că prin contractarea unui proiect complet, la cheie, câștigă timp și scapă de stresul din șantier. Prin oferta DSM – Delta Studio Manoperă, putem avea controlul implementării proiectului, pe măsura designului pe care îl promovăm”, a declarat Tudor Cartianu, CEO Delta Studio.

Pentru a promova noul serviciu oferit, organizăm în perioada 15 februarie – 15 martie o campanie în care oferim 20% discount pentru produse și 25% discount pentru servicii de proiectare primilor 50 de clienți înscriși. Campania urmărește în același timp să informeze publicul despre avantajele unei amenajări la cheie și să promoveze conceptul Smart Luxury – luxul care devine accesibil.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.