Amenăjari la cheie prin Delta Studio Design

Dacă îți amenajezi locuința, Delta Studio îți oferă cel mai performant și eficient program de gestiune a proiectului, de la primul detaliu imaginat și până la ultimul detaliu executat.

În sprijinul clienților noștri care apreciază designul și investesc în mod inteligent bugetul amenajării, am dezvoltat Delta Studio Design, divizia de proiectare și execuție a companiei noastre. Delta Studio Design se bazează pe experiența acumulată în cei 22 ani de activitate, oferta de produse de top pentru amenajări, profesionalismul arhitecților proprii și echipele de montaj certificate.

Apartament Scenografic – proiect realizat prin Delta Studio Design

 

Delta Studio Design îți oferă un proiect complet de amenajare, care:

  • reflectă îndeaproape preferințele estetice și funcționalitatea dorită;
  • utilizează în mod rațional și eficient bugetul investit;
  • elimină grija achiziției de materiale, coordonării și supravegherii execuției.

 

“Oameni fericiți prin design interior

DSD reflectă viziunea Delta Studio despre Smart Luxury: o amenajare de calitate nu trebuie să implice un cost exagerat. Prin corelarea componentelor, automatizarea proceselor și eficientizarea acțiunilor, reușim să maximizăm rezultatele, utilizând inteligent bugetul pentru a obține o amenajare de înaltă ținută.

Sober Elegance – proiect realizat prin Delta Studio Design


Cum funcționează programul de amenăjari complete?

 

  • Fiecare client beneficiază de consilierea unui arhitect dedicat proiectului de amenajare pe toată durata desfășurării.
  • Arhitectul preia indicațiile, dorințele și preferințele estetice și funcționale ale clientului și realizează selecția de produse conform bugetului stabilit și preferințelor stilistice.
  • Odată agreată selecția de produse, se vor realiza măsurătorile spațiilor amenajării și se vor prezenta clientului planuri și randări fotorealiste ale propunerii.
  • După definitivarea cantităților, se vor lansa comenzile către furnizori, se va realiza devizul de execuție și se va agrea calendarul de implementare.
  • Echipele de execuție vor realiza montajul finisajelor, al mobilierului, corpurilor de iluminat și decorațiunilor, asigurând curățenia în șantier
  • Odată finalizată amenajarea, se va face predarea către beneficiar și ședința foto a proiectului pentru portofoliul companiei

 

Modern Serenity – randare proiect

Smart Minimalism – randare proiect

Ediția 2020 – 50 locuri disponibile

Primele proiecte sunt în curs de execuție

Programul PAIC 2020 prevede derularea a maximum 50 proiecte, pentru a menține un standard ridicat și un control riguros al procesului de configurare și implementare a amenajării. Aceasta ne permite planificarea și derularea, în bune condiții, a proiectului dumneavoastră, alcătuind un grafic fluent, care îmbină realist toate etapele amenajării. Planificarea eficientă a termenelor de livrare a produselor, precum și a perioadelor de execuție facilitează eliminarea timpilor morți și livrarea la termen a proiectului.

Află toate detaliile despre Ediția 2020 în pagina web dedicată

și în broșura diponibilă în showroomurile Delta Studio

Contemporaray Vibes – randare proiect

Smart Minimalism – randare proiect


Avantajele programului de Amenajări Complete

 

Accesând programul Delta Studio Design vei beneficia de avantaje semnificative pentru amenajarea ta.

Tot know how-ul în același loc

Clienții care accesează programul DSD beneficiază de consilierea unui arhitect cu experiență bogată atât în oferta și selecția de produse cât și în coordonarea execuției pe șantier. Acesta păstrează permanent legătura cu agenții de achiziții și cu echipele de montaj, coordonând toate etapele amenajării în relația cu beneficiarul.

 

Eficientizarea procesului de amenajare interioară

Prin automatizarea proceselor de prezentare și selecție a produselor, alături de corelarea și integrarea componentelor procesului de amenajare, precum și prin managementul tuturor resurselor implicate, vă oferim un program flexibil și performant care reflectă viziunea noastră despre Smart Luxury – rezultate de vârf cu resurse moderate, dar eficientizate: Design Accesibil.

 

Minimizarea duratei de implementare

Planificarea unui proces cu mai multe componente, precum și capacitatea de a derula concomitent proiecte aflate în diferite faze de implementare, înlesnește o corelare eficientă între proiectare, livrare de produse și execuție, care se reflectă într-o economie substanțială de timp, precum și gestionarea eficientă a eventualelor neprevăzute, ce pot apărea pe parcursul derulării proiectului.

 


Maximizarea utilizării bugetului

Integrarea mai multor tipuri de servicii ne permite să vă oferim un cost diminuat față de achiziția separată a acestora. Asistența unui arhitect cu experiență în toate fazele proiectului permite valorificarea la maximum a spațiului în etapa de proiectare și controlul bunei execuții. Gama largă de produse din oferta noastră permite asocierea creativă pe diferite paliere de costuri pentru a obține o configurație de ansamblu cu plusvaloare.

 

Degrevarea clientului de responsabilitatea coordonării

Un beneficiu major al programului PAIC este supravegherea și coordonarea execuției în șantier, pentru a evita sau corecta în timp util eventualele erori care ar putea afecta reușita proiectului. Față de amenajările curente, în care echipa de execuție este o entitate separată, PAIC asigură fluența implementării proiectului și oferă clientului o economie semnificativă de timp și energie.

 

Garanția bunei execuții a proiectului

Prin programul PAIC ne asumam calitatea procesului de ansamblu, de la concept la execuție de detaliu, precum și concordanța între randările prezentate și rezultatul final al șantierului. Nu în ultimul rând, experiența de lucru a echipei oferă garanția unei realizări tehnice de înaltă calitate și durabilă.

 

Proiecte complete de amenajare prin Delta Studio Design

 

 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.