Amenajari cu Buget Mic – Lichidam Stocurile la Gresie, Faianta si Sanitare!

Vrei sa reamenajezi dar ai un buget limitat? Fii propriul tau designer! Lichidam stocurile la gresie, faianta, obiecte sanitare, baterii sanitare, cazi, cabine de dus, accesorii si radiatoare! Cu putina creativitate, poti realiza o amenajare de vis cu buget redus! Viziteaza Showroom-ul din Valea Cascadelor nr. 18 pentru a vedea placile ceramice expuse si a le achizitiona pe loc. 

Colectia Chester de la Porcelanosa este acum in promotie

Luna august este ideala pentru a face reamenajarea pe care ai tot amanat-o. Mai ales ca poti gasi in outlet gresie si faianta de design de la numai 18 lei/mp. In felul acesta vei economisi substantial pentru a obtine o amenajare de revista. Placile ceramice sunt cele care creeaza aspectul general al baii si „dau tonul” stilului de amenajare. 

Daca iti doresti o amenajare de baie in stil contemporan, iti recomandam gresie si faianta in nuante neutre. Faianta Seul Line Nacar de la Porcelanosa se afla la reducere si te va ajuta sa aduci o nota contemporana spatiului!

O alta varianta de faianta alba aflata la promotie este faianta decorativa Marmi Scala Blanco de la Porcelanosa.

Alege un mobilier de baie modern, fabricat in Romania sau de import. Vezi aici mobilierele de baie la reducere si alege-l pe cel potrivit baii tale.

Pentru un look contemporan, iti recomandam un lavoar bowl.

Lavoarul bowl Copper de la VitrA este la promotie

Lavoarul Geo de la VitrA este acum doar 542 lei!

Completeaza spatiul cu o cabina de dus – preturile in outlet cabine dus incep de la 388 lei/ buc!

In outlet obiecte sanitare vei gasi vase wc, lavoare, bideuri, capace de WC si bideu de la Noken Porcelanosa, Villeroy&Boch, VitrA, Roca, Hatria si Ideal Standard. Preturile pornesc de la 71 lei/ buc.

Un vas de WC suspendat va oferi baii tale acea alura „de revista”. In outlet poti gasi reduceri semnificative la produse de la furnizori de top. De exemplu, Vasul WC suspendat S50 de la VitrA este acum in promotie si costa doar 246.17 lei!

S50 de la VitrA

Obiecte sanitare T4 de la VitrA

Pentru o baie in stil spa, iti recomandam o cada la pret incredibil de accesibil. Rasfoieste outlet cazi de baie si profita de ofertele speciale!

Cada Luna costa doar 355.79 lei si va transforma baia intr-un spatiu de rasfat!

Cada Naked de la Glass Italia are acum 65% discount!

Completeaza decorul creat cu buget mic cu baterii reduse din outlet baterii. Ti-am pregatit reduceri la baterii pentru lavoar, bideu, dus si cada de la furnizori de top: Franke, Kludi, Roca, Grohe, Noken, Reitano.  Preturile pornesc de la doar 35 lei/ buc. Gaseste oferte potrivita in outlet baterii sanitare.

Baterile Amba de la Kludi se afla in promotie

Investeste intr-un radiator decorativ, pentru un spatiu modern. Rasfoieste outlet radiatoare aici, cu preturi prietenoase de la numai 361 lei.

Radiator Tessi

Pentru o baie perfecta, completeaza spatiul cu accesoriile de baie potrivite. Gasesti oferte in outlet accesorii.

Te asteptam in Showroom-ul din Valea Cascadelor nr. 18 pentru a vedea placile ceramice expuse si a le cumpara pe loc!

 

 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.