Design contemporan by Alina Stoian!

Alina Stoian este o tanara talentata ce a absolvit  Universitatea de Arhitectura Ion Mincu din Bucuresti, sectia Arhitectura de Interior, in 2009.Pentru rezultate deosebite a obtinut o bursa de studiu in cadrul Universitatii de Arhitectura din Aalborg, Danemarca „Nordjyllands Erhvervs Akademi (NOEA)”.POZA

Apoi, doi ani a lucrat in Anglia ca arhitect de interior. Experienta acumulata acolo a ajutat-o int-atat incat proiectul 2deco ale carui baze le pusese inca din timpul facultatii, a luat un avant neasteptat si si-a deschis un birou in Bucuresti lucrand cu o intreaga echipa alaturi.

Alina Stoian este un colaborator de suflet Delta Studio cu care am realizat nenumarate proiecte de design interior. Ne place pentru ca mereu reuseste sa transforme o incapere intr-un loc in care te simti cu adevarat acasa. Are sun simt estetic deosebit, iar proiectele sale surprind de fiecare data!

Ceea ce a stat la baza realizarii acestui proiect a fost dorinta beneficiarilor de a avea o locuinta contemporana, in care sa domine caracterul modern, dar si functionalitatea. Astfel, a urmarit sa obtina o amenajare in care minimalul se imbina cu geometricul, iar accentele de culoare sunt cele care confera personalitate intregului apartament.

Living-24

Locuinta a fost maximizata, astfel incat sa se obtina un spatiu aerisit si sa se creeze senzatia de marire a acestuia; totodata, senzatia de spatiu marit este redata si prin paleta cromatica, bazata pe culori neutre. Accentele de culori se regasesc in zona de dining, dormitor si in bucatarie, prin intermediul placajului din sticla.

Living-25

Jocul de texturi si lumini confera profunzime; desi este o amenajare contemporana, cu elemente specifice, a reusit sa obtina un camin primitor. Liniile brute sunt imbinate cu cele organice ale corpurilor de iluminat si ale scaunelor. Elementul vedeta din apartament este corpul de depozitare a cartilor, divizat asimetric, pentru a pastra linia contemporana, dominant in intregul apartament.

Living-20

Bucatarie-6

Bucatarie-8

Dormitor-1

Dormitor-3

Living-23

Living-10

1

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.