Amenajare Bucatarie de 11 mp in Stil Scandinav

Suntem extrem de incantati atunci cand clientii ne trimit imagini cu proiectul final si ne spun ca realitatea arata mai bine decat schita initiala. Aceasta bucatarie de 11 mp din Bucuresti, prezentata si de Pagina de Design, a fost amenajata de un tanar cuplu cu mobilier si finisaje Delta Studio. Consilier de vanzari: Ionut Papuc

S-a dorit un spatiu luminos, simplu si functional, in care prezenta elementelor practice si a electrocasnicelor sa nu incarce vizual. Alegerea cromatica fireasca a fost albul, completat de finisaje in nuante discrete. Mobilierul de bucatarie realizat in Romania, la fabrica Delta Studio, este din lemn masiv, cu fronturi vopsite alb mat, si a fost proiectat in forma de L, creandu-se spatiu de desfasurare pentru blatul de lucru.

Pentru mascarea centralei termice au fost proiectate doua corpuri (baza + corp superior)

S-a creat o zona de servit masa amenajata minimalist, cu o masa patrata si scaune cu picioare metalice.

Pardoseala a fost placata cu un parchet ceramic rectificat din colectia  Alamo Natural, care sa creeze o atmosfera calduroasa prin finisajul lemnos, dar in acelasi timp sa ofere avantajele practice ale gresiei.

Alamo Natural, parchet ceramic de 120×19 cm

Portiunea dintre blat si corpurile suspendate a fost placata cu gresia portelanata cu model patchwork Marrakech Mix, devenind punctul focal al amenajarii.

Spatiul creat este extrem de confortabil, primitor si eficient organizat, in acord cu nevoile si dorintele proprietarilor.

 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.