Amenajare apartament in stil scandinav! Un proiect 2Deco!

Stilul scandinav si-a castigat un loc fruntas pe scena stilurilor decorative cu cel mai rasunator impact.Armonia perfecta, paleta cromatica compusa, in special, din non-culori si lumina sunt elemente importante, specifice stilului scandinav, elemente ce stau la baza morfologiei acestui apartament.
UntitledUn prim aspect pe care s-a pus accentul, in momentul amenajarii apartamentului, a fost simplitatea, care, insa, prin intermediul accesoriilor decorative, atent alese, a dus la nasterea unui spatiu impunator si contemporan.

Tonurile de gri sunt puse in evidenta de mobilierul deschis la culoare, obtinandu-se, astfel, o atmosfera primitoare.

Amenajarea reflecta caracterul puternic al amenajarilor scandinave; desi apartamentul este al unui burlac, acesta a fost gandit astfel incat sa intruneasca toate cerintele in perspectiva unei familii.
Living-3

Livingul a fost astfel incat sa gazduiasca un numar mai mare de persoane. Dormitoarele sunt de dimensiuni reduse, insa respecta paleta cromatica utilizata, creandu-se senzatia de unitate.

Living-4

O mare atentie s-a acordat corpurilor de iluminat, care imprumuta din caracteristicile stilului industrial. Corpul de depozitare de la intrare, pe langa functiunea sa primara, are si rolul de separare a zonei de la intrare de cea a livingului.

Living-5

In acelasi timp, proprietarul si-a dorit o casa inteligenta, urmarindu-se, pe langa siguranta, sporirea confortului si flexibilitatea.

Birou-1

Birou-2

Birou-3

Dormitor-2

Dormitor-3

Dormitor-4

Dormitor-5

Living-1

Un proiect 2deco, Arh, Alina Stoian

 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.