Amenajare apartament in stil glamour!

                       Alexandra Dugan este o tanara arhitecta din Bucuresti cu un palmares impresionant de proiecte. Acest fapt se datoreaza atat talentului cat si experientiei acumulate in timpul facultatii. A urmat o facultate de arhitectura din Germania, Hanovra mai exact  Leibniz Universität Hannover si pana in 2007 a lucrat in Viena.Alexandra Dugan
La intoarcerea in tara, primele proiecte realizate s-au desfasurat sub indrumarea arhitectului Mircea Schlotter, cel mai important proiect fiind amenajarea unui Shopping Mall in Galati .In 2008  a inceput dezvoltarea atelierului de proiectare propriu si de atunci a lucrat la nenumarate proiecte atat de arhitectura cat si de amenajari interioare si scenografie.
Acest apartament din Constanta de 200 mp ocupa intreaga suprafata a unui etaj in cadrul unui ansamblu rezidential construit pe malul marii. Spatiile sunt ample, cu vitraje generoase orientate  spre mare.
Accesul in apartament se face printre doua elemente pozitionate fata in fata –un panou decorativ din inox si o oglinda. Trecerea printre aceste doua elemente realizeaza un filtru vizual si pastreaza atentia focusata in zona accesului. Ulterior, descoperirea spatiului de zi  amplu si legatura acestuia cu marea creeaza un element surpriza puternic.

constanta - 1 - living2

             Amenajarea livingului are un caracter glamour cu accente grafice florale . Livingul comunica vizual cu bucataria, separarea fiind realizata printr-un bar imbracat in mozaic.
Culorile de fond sunt pe tonuri pale (gri, bleu si roz foarte deschis) iar mobilierul si corpurile de iluminat sustin caracterul glamour prin tonuri de negru si argintiu. Albul pur este folosit doar pentru accente, astfel incat sa nu apara un contrast dur in cadrul ambientului.

constanta - 2 - bar2                  Dormitorul matrimonial pastreaza ca element glamour tapetul cu aplicatii din perle din sticla. Aici se pierde din somptuozitatea livingului, atat dormitorul matrimonial cat si baia dedicata acestuia pastrand totusi designul fluid al pieselor de mobilier, al luminilor la care se adauga si cel al bateriilor. Sunt pastrate nuantele inchise care realizeaza o atmosfera odihnitoare.
constanta - 3 - dormitor3                Camera copilului este gandita ca un spatiu mare de joaca, in culori vii. Apartamentul este inconjurat de un balcon , zona aflata in dreptul camerei copilului fiind amenajata in acelasi spirit.
constanta - 4 - copilAlexandra Dugan este o arhitecta colaboratoare Delta Studio!

 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.