Am lansat Cooking Studio, în parteneriat cu Franke

Joi, 28 februarie, am inaugurat Cooking Studio – un spațiu cochet din incinta showroomului nostru principal din Str. Progresului nr. 1-3, București, creat în parteneriat cu Franke.

Evenimentul de lansare a fost conceput ca o cină între prieteni. Cu această ocazie, câștigătoarea MasterChef România 2013, Aida Parascan, a gătit câteva preparate delicioase, iar jurnalistul Horia Ghibuțiu a delectat publicul cu povești din bucătărie.

La Cooking Studio vor avea loc periodic ateliere de gătit susținute de Aida Parascan. În luna martie se vor desfășura 11 ateliere de gătit: Atelier de gătit dulciuri (tort de ciocolată și bomboane de ciocolată), bucătărie japoneză/sushi, fructe de mare, bucătărie chinezească. Săptămâna 25-29 martie va fi dedicată copiilor, în cadrul Școlii Altfel. Doritorii se pot înscrie la 0787.327.725 sau la marketing@deltastudio.ro.

 

Cooking Studio este realizat de Delta Studio, lider în domeniul amenajărilor de interior în România, și Franke, lider mondial în domeniul furnizării de sisteme inteligente pentru bucătării. Prin acest parteneriat, Delta Studio și Franke își doresc să promoveze gătitul ușor, sănătos și natural, în bucătării create în acord cu normele contemporane de funcționalitate și estetică.

Amenajat de arhitecții de interior Delta Studio, Cooking Studio-ul este dotat cu mobilier de bucătărie Formmat, fabricat de Delta Studio, accesorizat cu electrocasnice Franke, proiectate pentru iubitorii de design. Decorul modern este creat în acord cu tendințele actuale în design interior. Vizitatorii Cooking Studio pot testa și interacționa cu electrocasnicele de ultimă generație Franke, în timp ce învață să gătească și se relaxează alături de ceilalți participanți.

Franke susține gătitul sănătos, oferind calitate și gust în bucătărie. Tehnologia Dynamic Cooking permite prepararea alimentelor fără ca acestea să-și piardă calitățile naturale (atât proprietățile nutritive, cât și cele legate de aspect și gust). Cuptoarele Crystal sunt dotate cu inovatoarea Dynamic Cooking Technology, ce permite prepararea unui număr nelimitat de preparate în modul Automat, folosind cele 37 rețete presetate și cele 18 meniuri complete. Plitele cu inducție Smart ajută la economisirea de timp și de energie, eficientă fiind aproape maximă; 90% din energia absorbită este transformată în căldură, fără pierderi. Hotele pentru insulă sunt fabricate în totalitate din inox și se potrivesc în orice bucătărie modernă.

Cu o experiență de peste 20 de ani, Delta Studio este lider și reper important pe piața amenajărilor interioare de lux din România, având 12 showroom-uri în nouă orașe din țară. Proiectul Cooking Studio se înscrie în demersul Delta Studio de susținere și promovare a tendințelor în design interior.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.