Am lansat Campania #StayHome. Plan your next home.

Dacă ești deja într-un proces de amenajare sau dacă planuiai să te ocupi de curând, profită de timpul liber pentru a-l face să devină realitate. Îți stăm la dispoziție pentru consultari virtuale cu video despre amenajarea ta.

Update mai 2020 : Campania #StayHome. Plan your next home s-a încheiat. Te invităm să profiți de campania noastra de reduceri #SmartLuxury.

Campanie Delta Studio StayHomeCare sunt pașii Campaniei?

  1. Completezi detaliile proiectului în formularul din partea de jos a paginii, cu date despre tine și proiectul de amenajare.
  2. Beneficiezi de o sesiune video de consultanță – unul dintre consultanții noștri te apelează cu video, pentru a discuta despre amenajarea ta: stil de design, produse recomandate, buget, stocuri.
  3. Comanzi online produsele și ești cu un pas mai aproape de casa ideală.

Beneficiile campaniei #StayHome

  • Îți folosești momentele libere pentru a lucra pe îndelete la amenajarea casei tale, alături de un specialist.
  • Un consilier de vânzări cu experiență îți stă la dispoziție gratuit, prin telefon sau într-unul din showroomurile noastre (doar pe baza unei programări prealabile și funcție acord cu prevederile oficiale).
  • Poți vedea produsele în showroomul nostru virtual sau într-unul din showroomurile noastre (în baza unei programări prealabile, în funcție de prevederile oficiale).
  • În această perioadă, îți oferim condiții și oferte speciale.
  • Deținem stocuri semnificative de produse, pe care le putem livra rapid în toată țara, în condiții de maximă siguranță.

Motivația noastră

Perioadele de criză ne scot din rutina cu care ne-am obișnuit și tindem să devenim extrem de vulnerabili. Experiențele celor care au depășit situații dezastruoase ne învață ca cei care s-au concentrat asupra unui plan de viitor, asupra unui scop bine definit, au rezistat cel mai bine și au depășit mult mai ușor perioada nefastă.

Nu renunța la proiectele pe care le ai, ci folosește-le ca pârghii și motivații pentru a trece cu bine de această etapă dificilă.
Îți punem toată experiența noastră la dispoziție și vom lucra împreună la planificarea și materializarea casei pe care ți-o dorești.

Dragoș Bonea,
Director general Delta Studio

Primii participanți la campanie au fost foarte încântați de ajutorul primit. Înscrie-te aici.

https://blog.deltastudio.ro/stay-home-new/

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.