Am Inaugurat Noul Showroom Delta Studio din Brasov

Joi, 28 iunie 2018, am inaugurat noul showroom Delta Studio din Brasov, in zona Coresi Mall, spatiul  fiind amenajat cu finisaje, sanitare si mobilier de top. La eveniment au participat arhitecti din Brasov, dezvoltatori imobiliari si parteneri ai companiei. 

Mobilier de bucatarie Formmat, realizat la fabrica Delta Studio din Piatra Neamt

Dragoș Bonea, director general Delta Studio, a declarat:

„Suntem prezenti de mai multi ani pe piata din Brasov, implicandu-ne insa mai mult in domeniul proiectelor (hoteluri, spatii comerciale, ansambluri rezidentiale) si al unor locuinte de lux. Consideram ca a venit vremea sa deschidem un showroom prin care sa ne adresam clientilor de retail, adica tuturor celor care se afla in cautarea unei solutii deosebite, in acord cu ultimele tendinte in design si tehnologie, pentru amenajarea locuintei. Ne dorim ca selectia de materiale, concepte, solutii pe care o prezentam in showroomul nostru din Brasov, sa fie o sursa de inspiratie utila. Pe cei pretentiosi, care isi doresc sa vada mai mult, ii invitam sa ne viziteze si in Bucuresti, in cel mai reprezentativ showroom de design interior din Romania, cu o suprafata de  peste 4000 m2.”

In ultima luna, Delta Studio a inaugurat doua noi showroom-uri in Cluj-Napoca, unul amenajat in colaborare cu grupul spaniol Porcelanosa, iar celalalt cu producatorul rus Kerama Marazzi.

Noul showroom Delta Studio poate fi vizitat de luni pana sambata pe Str. Ioan Popasu 2, in cadrul Maurer Residence.

Mai multe imagini aici.

 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.