Am inaugurat al doilea Showroom in Cluj-Napoca, in parteneriat cu grupul spaniol Porcelanosa

Joi,  21 iunie, am inaugurat al doilea showroom Delta Studio din Cluj-Napoca, pe str. Galati nr 2. Spatiul de 500 mp din incinta Park Lake (vis a vis de Iulius Mall) este amenajat cu finisaje exclusiviste, sanitare si mobilier de top. La eveniment au participat peste 100 de invitati. 

Dragoș Bonea, director general Delta Studio, a declarat:

„Prin deschiderea acestui nou showrom in Cluj ne propunem sa aducem un element de noutate pe piata locala, prin solutii de amenajare interioara conform celor mai noi tendinte in design si tehnologie. Parteneriatul  cu grupul spaniol Porcelanosa, lider mondial in acest domeniu, reprezinta o garantie in acest sens.”

Dragoș Bonea, director general Delta Studio

Jorge García, reprezentant Porcelanosa Grupo, a declarat: „Este primul showroom Porcelanosa pe care il deschidem in Cluj-Napoca, dupa ani intregi in care am incercat sa intram pe aceasta piata. Pana acum, ne-a fost practic imposibil, deoarece piata clujeana era concentrata pe materiale economice. Datorita boom-ului imobiliar (inclusiv cu preturi de vanzare pe metrul patrat mai mari decat in Bucuresti) si impreuna cu cel mai important partener Porcelanosa din Romania, Delta Studio – de altfel singurul cu potentialul necesar pentru a realiza acest „pariu” alaturi de noi – speram sa putem intra pe segmentul rezidential premium.”

Jorge García, reprezentant Porcelanosa Grupo

Oaspetii au fost impresionati de noul showroom, amenajat in acord cu tendintele actuale in design interior.

In luna mai 2018, am inaugurat showroom-ul din strada Bucuresti nr. 89, Cluj-Napoca, realizat in colaborare cu producatorul Kerama Marazzi.

Porcelanosa Grupo este lider mondial si trendsetter in domeniul materialelor exclusiviste destinate designului de interior, detinand opt fabrici in Spania si o retea de peste 150 de magazine in toata lumea, cel mai renumit fiind cel din Manhattan – New York. Grupul are o cifra de afaceri anuala de peste 1 miliard de euro si este furnizor oficial al Casei Regale Britanice. Colectiile Porcelanosa sunt semnate de nume celebre de arhitecti si designeri la nivel mondial: Zaha Hadid, Foster+Partners, Simone Micheli, Luis Vidal.

Noul showroom Delta Studio poate fi vizitat de luni pana sambata pe Str. Galați 2, in incinta Park Lake, vis a vis de Iulius Mall.

Mai multe imagini de la eveniment aici.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.