Am deschis Outlet-ul Delta Studio, cu reduceri de până la -88%

O vizită în Outlet-ul Delta Studio este și va fi întotdeauna o ocazie de a descoperi o selecție vastă de produse la prețuri mereu reduse.

Ce găsești în Delta Studio Outlet?

  • o parte din produsele pe care le-ați admirat în ambientele expuse la noi în showroom, cu reduceri ce pot ajunge până la -88%;
  • produse expuse în cadrul diverselor târguri/ expoziții proprii sau ale furnizorilor;
  • produsele rămase în urma lichidărilor de stoc;
  • produse noi rămase încă în stoc după finalizarea diverselor campanii pe care le derulăm constant.

Cu toate acestea, trebuie să ții cont de faptul că orice oportunitate vine cu o limitare. În cazul outlet-ului nostru, limitarea vizează cantitățile mici din fiecare produs și faptul că, odată epuizate, nu se vor mai repeta.

Toate produsele din outlet se regăsesc pe site, dar pot fi comandate și achitate doar din locația Delta Studio Cotroceni. Vizita în outlet se face doar pe baza unei programări sau în urma unei discuții cu unul dintre consultanții noștri.

De ce merită să faci o vizită în Outlet-ul nostru?

Expunem întotdeauna o gamă largă de produse, dar în cantități limitate la prețuri cu 20%, 30%, 50% sau chiar 88% mai mici.

Categorii vedetă în Outlet

Iată care sunt categoriile cu cele mai multe produse în Outlet-ul nostru:

  • Obiectele sanitare

Lavoarele regăsite în Outlet pot fi achiziționate la prețuri cu până la 67% mai mici. Branduri precum Roca, Ravak și Catalano sunt prezente în această selecție de produse. Designul lor nu este deloc de trecut cu vederea: formele drepte, perfect rotunde sau ovale – toate acestea se potrivesc în diverse stiluri de amenajare a băii.

Și o mulțime de vase de wc poți găsi în Outlet, de la producători renumiți cum sunt Ravak, Catalano, Porcelanosa Grupo.

Tot la categoria sanitare se înscriu, cu prețuri reduse de outlet și bateriile de baie și mobilierul de baie.

  • Chiuvete și electrocasnice pentru bucătărie

Franke este brandul care domină selecția de electrocasnice și chiuvete de bucătărie din Outlet-ul Delta Studio.

Forme drepte, clasice și elegante, finisaje mate și lucioase, nuanțe sobre, vii sau pastelate – toate la prețuri reduse cu până la 88%.

  • Scaune, tapet și uși de interior

Am selectat și câteva produse din categoriile: scaune, tapet și uși de interior, pe care le-am expus în Outlet-ul din Showroom-ul Cotroceni.

Și aici reducerile sunt semnificative, iar produsele se află în stare bună, au fost expuse doar în showroom-ul nostru, deci urmele de uzură sunt minime.

Așadar, fă-ne o vizită și convinge-te singur. Prețurile sunt reduse cu până la 88%, procesul de achiziție este rapid, plata făcându-se în showroom, și poți pleca imediat cu produsele acasă.

Te așteptăm!

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.