Delta Studio Design – Amenajare apartament Vedere la Munte

Amenajarea acestui apartament a început cu extinderea suprafeței utile prin integrarea a trei spații tehnice achiziționate ulterior de către proprietari, care au fost transformate în două zone de relaxare: un loc de întâlnire cu prietenii care recreează atmosfera unui cocktail bar și un loc de gaming pentru jocuri video și de societate.

Conceptul propus a urmat o direcție modernă, cu multe elemente metalice, iluminat LED și tonuri neutre în care se integrează perfect culorile vedetă ale amenajării: oranjul canapelei Peanut de la Bonaldo și verdele smarald, pe care le întâlnim predominant în zona de zi.

Fiind amplasat într-o zonă muntoasă, pe drumul către Poiana Brașov, beneficiarii și-au dorit foarte mult integrarea unui șemineu în living pentru zilele în care gerul de afară te ține în casă. Acesta urmează linia conceptului și este pus în valoare de plăcile cu efect de marmură Sahara Black de la Kerama Marazzi.

Aceleași plăci le întâlnim și în zona de dining, în contrast cu panoul de riflaje, precum și în zona de cocktail bar și unul dintre dormitoare, pentru o coordonare a designului în tot apartamentul. În dormitorul matrimonial, panourile de ceramică au fost evidențiate de profile decorative aurii Butech, Porcelanosa Grupo, și de plăci decorative din beton.

Spațiile de depozitare pun accent pe transparență, creându-se un mix între structura metalică și sticla fumurie, transformându-le astfel într-o vitrină elegantă de expunere. În antiteză cu restul spațiilor care înglobează și note extravagante, băile urmează o linie simplă și curată care permite o evadare spre relaxare și liniște.

Sfatul arhitectului

Accentele negre conferă profunzime spațiilor și definesc formele și liniile amenajării, putând fi integrate inclusiv în spațiile mici, dacă sunt gândite corect.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.