7 zile în care designul aduce oamenii împreună la Carol 53

         Delta Studio sustine designul autentic romanesc si pe tinerii arhitecti ce au curajul de a se implica in tot felul de actiuni ce reusesc sa aduca pasionatii de culoare si inedit, impreuna.

Alina Tudoran

Arh. Alina Turdean

Evenimentul Inside Out – din cadrul Romanian Design Week, este organizat de Poteca Studio, Arh. Alina Turdean, Arh. Daniela Gheorghiu în parteneriat cu Delahaze FM . Un grup de tineri designeri ce și-au propus ca timp de 7 zile să aducă împreună persoane creative, designeri, arhitecți și trupe de muzică ce pot face ca timpul liber petrecut la Bd. Carol nr 53 să fie unul de calitate . 

Poteca Studio, aduce în două camere ale galeriei, instalația senzorială „Dumbrava” pentru un picnic urban unde iarba va înlocui pardoseala, mobilierul va fi din beton , pereții vor oferi imagini cu plante ce cresc în 5 minute, totul privit printre picături de ploaie pe marginea unei pardoseli acoperită cu apă. În acest context prezintă produse noi de design românesc: banca „POPAS”, perne din beton și tablouri din licheni.

20_foto DanielaGheorghiu

Arh. Daniela Gheorghiu

Arh. Alina Turdean și Flori de Menta vin în ziua deschiderii, 17 mai, cu experiența Mixed feelings, food & thought. Flori presate vechi de 45 de ani, doi ani de învățat sentimente și șase feluri de mâncare pentru a le ilustra . Arh. Alina Turdean impreuna cu Arh. Daniela Gheorghiu testează și lansează o provocare a unor tacâmuri noi pe data de 21 mai și expune alături de „Marele Deget Mare” obiect de inspirație tradițională, gulerul „Ielele”.

Arh. Roxana Mitarcă, expune corpuri de iluminat, un design propriu, în care combină lâna cu lumina, „Cai verzi pe pereți” – autocolant decorativ extins la obiect de design și lansarea unui produs nou . „Creative Brick” vine cu instalație din piese lego, spațiul de joacă și obiectul de design.

Coca Zaboloteanu, fashion designer, ce se alătură evenimentului, cu pantofi deosebiți și rochii în atmosfera creativă a spațiului. Ioana Joa, arta interacțiunii umane – 2 lucrări pe hârtie în grafit, pe frotagge pe lemn, care ilustrează oameni în diferite ipostaze cotidiene. „Marele Deget Mare” – instalație artistică, un joc între pisici și păsări.

Crood grup format din Lucia Elvira Butnariu, Nicoleta Chicu, Marius Hodea, Maria Miu, Oana Mocanu, Maria Pantur și Ovidiu Toader ce propun o tranziție către interior și joc de lumină și umbră. Instalație din nuiele și material textil. Mădălina Teler – design de ceramică. Moduli ceramici pentru decorarea creativă a suprafețelor plane. Ioana Șopov, expune în aer liber lucrări ilustrații pline de inspirație.

Totul legat de o atmosferă de sărbătoare, mâncare aleasă adusă de Frog și mai ales muzică bună cu ajutorul Delahaze FM .

Afis (1)

Iata si programul complet:

• 17 MAI – DESCHIDERE EVENIMENT ora 21:00
– lansare instalație senzorială „Dumbrava” Poteca Studio
– mixed feelings food&thought Flori de Menta I arh. Alina Turdean
– muzica: beat box – Dennis B; Miron Ghiu (1/2 Nava Spațială

– mâncare: FROG

• 20 MAI ora 20:00
– dans contemporan: Iulia Sima, Georgiana Dobre, Loredana Larionescu

• 21 MAI ora 19:00
– lansare produse cai verzi pe pereți | testare de tacâmuri multifuncționale arh.Daniela Gheorghiu si Arh. Alina Turdean

• 22 MAI ora 20:00
– concert Clu & Daniel și Sticks&Stones
• 23 mai 21:00 – Noaptea Albă a Galeriilor
– concert: RotoPerCutoR | Harlequin_Jack; Karpov Not Kasparov | Bald&Bold

Poteca Studio înseamnă arhitectură, arhitectură de peisaj, design de interior, design de obiect, graphic design și scenografie temporară pentru evenimente.

 Arh. Peisagist Alexandru Gheorghe – Poteca Studio

Un eveniment sustinut de Delta Studio!

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.