7 Idei de Amenajare Baie cu Placi Ceramice aflate la Promotie

Baia mult visata este mai accesibila decat crezi! Daca ai un buget limitat, ti-am pregatit cateva idei de amenajare cu buget economic care sa te inspire. Fii propriul tau designer si profita de reducerile semnificative la gresie, faianta, obiecte sanitare, baterii sanitare, cazi, cabine de dus, accesorii si radiatoare! 

O amenajare de baie moderna, cu buget redus, in care s-au folosit placi de faianta, mozaic si gresie din Outlet Gresie si Faianta. S-a optat pentru un vas de WC suspendat, cu crearea unei nise de depozitare ce are atat rol functional, cat si estetic. Cromatica naturala si folosirea placilor de mozaic realizeaza un decor linistitor si placut. Click aici pentru a vedea intreaga amenajare si produsele folosite.

O baie dominata de mobilierul alb-negru (mobilier de baie Mallorca, aflat la promotie), in care s-au folosit placi de faianta si gresie economice, cu aspect de ciment si lemn. Produsele din Outlet Gresie si Faianta creeaza un ambient modern. Click aici pentru a vedea amenajarea completa si produsele folosite.

 

O baie cu aer de vacanta, cu o cromatica de cafea si nisip. Faianta Joyful Wave Cacao este din Outlet Gresie si Faianta si costa doar 58 lei/ mp. Pentru ceilalti pereti s-a propus gresia Carnaby Street Brown, obtinandu-se un contrast placut de forme si nuante. Click aici pentru a vedea amenajarea completa si produsele folosite.

O amenajare de baie contemporana, cu alura de vacanta. S-a folosit faianta decorativa din Outlet Gresie si Faianta pentru a placa zona dusului si a lavoarului. Modelul de gresie folosit pentru pardoseala completeaza decorul. Click aici pentru a vedea produsele folosite.

 

O amenajare de baie in care se evidentiaza faianta rosie din Outlet Gresie si Faianta. Peretele din zona cazii este placat cu mozaic metalic L’Antic Colonial din Outlet Gresie si Faianta. Click aici pentru a vedea amenajarea completa si produsele folosite.

 

O baie amenajata inspirat cu faianta si gresie din Outlet Gresie si Faianta – famous brands la super preturi! Decorul de mozaic metalic din Outlet Gresie si Faianta aduce o nota rafinata spatiului. Click aici pentru a vedea toata amenajarea si produsele folosite.

O propunere de amenajare de baie rafinata, realizata cu placi ceramice din outlet. Click aici pentru a vedea toata amenajarea si produsele folosite.

Descopera toate ideile de amenajare baie aici.

Cu putina creativitate, poti realiza o amenajare de vis cu buget redus! Viziteaza Showroom-ul Principal din Bucuresti si Showroom-ul din Valea Cascadelor nr. 18 pentru a vedea placile ceramice expuse si a le achizitiona pe loc.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.