Fap Ceramiche intre Est si Vest

Poate că-ți sună o întâlnire forțată între două direcții cardinale opuse, dar cei de la FAP Ceramiche percep Estul și Vestul ca zone cu preferințe de design diferite. Dacă Vestul este văzut ca cel ce iubește minimalismul, abordările contemporane, Estul este creionat în tușe luxoase și finisajele strălucitoare. Rezultatul? O combinație inedită ce reconciliază preferințele și este exprimată într-o colecție de gresie și faianță elegantă ce poate fi adaptată multor genuri de amenajare interioară sau exterioară, spații rezidențiale sau publice. Formele sunt simple, finisajele sofisticate – iată soluția rafinată, care nu prezintă niciun risc să se demodeze.

Docks de la FAP Ceramiche

Docks de la FAP Ceramiche

Și pentru a pune în evidență versatilitatea noii colecții, cei de la FAP Ceramiche au ambientat un spațiu de tip loft new-yorkez unde gamele de plăci ceramice Docks, Manhattan și Meltin sunt excelent puse în evidență. Se pare că New-York-ul este cea mai cosmopolită metropolă, unde clasicul și modernul sunt prezente fără prejudecăți și fără teamă. Ca atare ideea de loft este foarte inspirată. Vezi aici noile game enumerate mai sus și lasă-ți imaginația că zburde pe suprafețele casei tale. Cu siguranță această colecție îți va transforma casa într-una smart luxury :).

Docks de la FAP Ceramiche

Docks de la FAP Ceramiche

În gama DOCKS găsești propuneri de pavaje de pardoseală din gresie porţelanată rectificată, cu aspect de lemn pentru interior şi pentru exterior. Compoziţia, la interior, aminteşte prin rafinamentul simplităţii de tradiţiile artizanale, un efect ce încearcă să recupereze emoţiile şi valorile perene. O colecție ce se înscrie în Trendul Natural!

Manhattan de la FAP Ceramiche

Manhattan de la FAP Ceramiche

Manhattan de la FAP Ceramiche

Manhattan de la FAP Ceramiche

MANHATTAN este o gamă de gresie porţelanată potrivită și pentru placări verticale, în spirit atemporal şi într-o paletă cromatică sofisticată. Dacă iei în considerare denumirile nuanțelor , vei deduce că ele trimit clar către elemente minerale: Grey, Smoke, Pearl, Vintage, Jeans, Black, White, Sand, Beige. Aceste tipuri de plăci le poți considera ca parte din Trendul London Subway!

Meltin de la FAP Ceramiche

Meltin de la FAP Ceramiche

Plăcile MELTIN sunt prelucrate cu o nouă tehnologie de prelucrare a pastei albe ceramice pentru crearea efectul și texturii de ciment, un material devenit clasic. Versatilitatea suprafeţei cimentate, dimensiunile impresionante ale plăcilor ceramice şi senzaţia de excludere a uzurii sunt impresiile prime, dar şi pregnante ale acestei soluţii estetice. Plăcile de la FAP Ceramiche le poți avea în România prin Delta Studio.

Meltin de la FAP Ceramiche

Meltin de la FAP Ceramiche

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.