#1 O amenajare cu personalitate

Am stat de vorba cu Elizaveta Vornicoglo, un arhitect iscusit care face parte din echipa Delta Studio din Chisinau si care ne-a dezvaluit cum a decurs unul din proiectele ei de amenajare de suflet.

Iata ce spune Elizaveta:

„Orice proiect este individual, atat modul de abordare a spatiului, cat si modul de abordare al clientului. Cu cat intelegi mai bine dorintele si necesitatile acestuia din urma, cu atat vei obtine un rezultat pe masura lor si asteptarilor tale.

12

Clientul meu, Alexandru, este o persoana foarte prietenoasa, insa nu stia ce isi doreste pentru viitoarea sa locuinta. Astfel, dupa zeci de incercari esuate, mi-a pemis sa dezvolt ideea initiala pana la apogeu, iar rezultatul final l-a surprins in cel mai placut mod, iar mie mi-a provocat o frumoasa satisfactie.

 

13

 

 

Proiectul a devenit treptat unul plin de viata datorita multitudinii de culori bine alese si combinate, un spatiu care iti inspira confort prin asezarea tuturor obiectelor la locul lor, nimic in exces. Chiar daca au fost multe moment de tensiune aparute, inevitabil, pe parcursul lucrarilor, la final toate acestea au fost date uitarii datorita reactiei de bucurie a lui Alexandru.

 

14

16

 

In opinia mea, orice spatiu, in special camera de baie, trebuie abordat in primul rand din punct de vedere al necesitatii. Tocmai din acest motiv, orice designer are obligatia de a se informa foarte bine asupra dorintelor clientului, spatiului si obiectelor care vor decora spatiul. Acest lucru s-a intamplat si in cazul baii clientului meu, iar rezultatul final a fost pe masura efortului depus.

 

a1

 

 

Chiar daca este vorba de o baie de dimensiuni reduse care lasa impresia ca nu poate fi personalizata cu usurinta, toate informatiile necesare il vor ajuta pe designer sa gestioneze lucrarea astfel incat, cu accesoriile potrivite, spatiul sa devina de nerecunoscut.”

 

v8 v7

 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.